PRIVACY POLICY & DISCLAIMER VOOR Winetime

Versie 0.1
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 21/05/2020.

Winetime, gevestigd in Nieuwpoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals toegelicht in deze privacy policy.

Contactgegevens
Bedrijventerrein Noord de Noordvaart
Ambachtstraat 11 – 8620 Nieuwpoort – België
T. +32 58 24 30 30
F. +32 58 28 80 80
Kurt: +32 58 24 30 30
info@winetime.be 

PERSOONSGEGEVENS VERWERKT DOOR WINETIME

Winetime verwerkt uw persoonlijke informatie omdat u gebruik maakt van onze diensten en / of omdat u deze zelf aan ons bezorgt. Hieronder kan u een overzicht van de type gegevens terugvinden die door ons worden verwerkt:

  • Naam en voornaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP adres
  • Locatie data, gelimiteerd tot uw regio (zoals land) voor analytische doeleinden
  • Data betreffende uw surfgedrag op deze website
  • Internet browser en toestel type

SPECIALE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS

Onze website en / of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.

We raden ouders daarom aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming.

VERWERKINGSDOELEN VAN PERSOONSGEGEVENS

Winetime verwerkt uw gegevens met het oog op de volgende doeleinden:

  • Om u te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze diensten te kunnen uitvoeren
  • Winetime analyseert uw gedrag op de website om de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten aan uw voorkeuren aan te passen.
  • Om u op de hoogte te houden van de status van uw bestellingen en het bestelproces mogelijk te maken.

AUTOMATISCHE BESLUITVORMING

Winetime neemt geen beslissingen op basis van geautomatiseerde besluitvorming over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor mensen. Dit gaat over beslissingen die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat er mensen bij betrokken zijn.

BEWAARTERMIJN VAN PERSOONSGEGEVENS

Winetime bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. We gebruiken de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonlijke gegevens:

  • Gegevens verstrekt via contactformulieren: deze gegevens worden voor een onbeperkte duur bewaard, omdat deze noodzakelijk zijn voor interne verantwoording van onze diensten en het mogelijk maken om onze diensten uit te voeren.
  • Gegevens verstrekt via cookies / voor analytische doeleinden: dergelijke gegevens worden op anonieme wijze verzameld en opgeslagen volgens de levensduur van de cookie. Analytische gegevens (zoals: Google Analytics) worden voor onbepaalde tijd bewaard, omdat ze worden gebruikt in statistische vergelijkingen / rapporten over verschillende periodes.

DELEN VAN GEGEVENS MET DERDEN

Winetime deelt uw persoonlijke gegevens alleen met Google Analytics en Mollie. We sluiten een verwerkersovereenkomst met deze bedrijven om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

RECHTEN M.B.T. UW GEGEVENS

  • U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • Bovendien hebt u het recht om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens door Winetime.
  • U hebt recht op gegevensportabiliteit. Dit betekent dat u ons een verzoek kunt indienen om de persoonlijke gegevens die we over u bewaren in een computerbestand naar u of een andere door u genoemde organisatie te sturen.
  • U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonlijke gegevens of een verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens sturen naar info@winetime.be. * Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak uw pasfoto, MRZ (machineleesbare zone, de strook met nummers onderaan het paspoort) en paspoortnummer zwart in deze kopie. Dit om uw privacy te beschermen. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek en kunnen u doorverwijzen naar onze websitebouwer.
  • Winetime wil er ook op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit voor gegevensbescherming. Dit is mogelijk via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

HOE BEVEILIGEN WE UW GEGEVENS?

Winetime neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen te voorkomen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@winetime.be.

DISCLAIMER VOOR WINETIME

Als u vragen heeft of meer informatie over onze disclaimer nodig heeft, neem dan contact met ons op via info@winetime.be.

ALGEMEEN

Alle informatie op deze website – https://vip.winetime.be/ – is ter goeder trouw gepubliceerd en is uitsluitend bedoeld ter informatie. Winetime biedt geen absolute garanties met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de gegevens vermeld op haar website. Elke actie die u als bezoeker onderneemt op basis van de informatie op deze website wordt beschouwd als een actie op eigen risico. Prijzen en producten op de website van Winetime kunnen verschillen van de werkelijkheid. Winetime kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

LINKS NAAR EXTERNE WEBSITES

U kunt via onze website andere websites bezoeken door hyperlinks naar externe websites te volgen. Hoewel Winetime ernaar streeft haar website uitsluitend van kwalitatieve links te voorzien, hebben wij geen controle over de (aard van de) inhoud van deze websites. Links naar externe websites kunnen niet worden beschouwd als een aanbeveling voor de inhoud van deze websites. De eigenaar (s) en / of inhoud van deze websites kunnen onaangekondigd veranderen voordat Winetime de mogelijkheid heeft om de relevante (slechte) link te verwijderen.

Houd er rekening mee dat zodra u de website van Winetime verlaat, andere websites hun eigen privacybeleid en -voorwaarden hebben. Winetime heeft hier geen controle over. Het wordt aanbevolen om de algemene voorwaarden en het privacybeleid van dergelijke sites te bekijken voordat u een overeenkomst sluit of informatie beschikbaar stelt.

TOESTEMMING

Door onze website te gebruiken, geeft u aan deze disclaimer te hebben gelezen en aanvaard.

WIJZIGINGEN

Als de inhoud van deze disclaimer verandert, wordt de toegevoegde informatie hier gepubliceerd.