Omdat tijden en smaken evolueren

Omdat alles en iedereen met zijn tijd moet meegaan introduceert Winetime vandaag een vernieuwde kijk op wijn, en dit zonder het verleden te verloochenen.

Altijd op ontdekking

Wij gaan weg van de eindeloos platgetreden paden, weg van het banale, op ontdekkingstocht naar verrassende, nieuwe en vooral smakelijke en betaalbare wijnen. Voor het Winetime-team een blijvende zoektocht over heel de wereld, om u steeds opnieuw te blijven verrassen.

Wat in 2000 startte met een 1e pallet wijn ingevoerd uit Chili, leidde in 2006 tot de échte start van WINETIME met een investering op het bedrijventerrein van Nieuwpoort, waar meer dan 500 referenties gestockeerd worden.

Vandaag werkt het volledige Winetime-Team dagelijks om hun klanten de service te geven die ze verdienen. Je vindt er fantastische wijnen die steeds prijs-eerlijk zijn zonder in te boeten aan kwaliteit. Wijnen om nu te drinken en wijnen om te bewaren, voor die éne speciale gelegenheid. Kom dus langs en maak samen met ons tijd voor een fles heerlijke wijn.

Winetime is een groot-en kleinhandel van wijnen en champagnes in Nieuwpoort.

Wij bevoorraden ongeveer 300 horeca zaken, verspreid over heel het land, waar u onze wijnen kunt terugvinden op de wijnkaart, en met zekerheid zult genieten van het betere werk. Zij zijn dan ook als ambassadeurs voor ons. 

Een aantal van onze wijnen kunt u ook terugvinden in een selectie doorverkooppunten, waaronder de betere voedingswinkel, delicatessenzaken, horeca-groothandelszaken en gespecialiseerde wijnwinkels.

Ook zijn we gespecialiseerd in het beleveren van festivals, evenementen, privé-feesten. Hiervoor beschikken we over een 10.000-tal wijn- en champagneglazen die wij ter beschikking kunnen stellen, en na uw event kunt u de vuile glazen bij ons professioneel wassen. 

De passie van WINEtime! gaat een stuk verder dan enkel wijnen verkopen. Wij proberen u, als klant, steeds te verrassen, uw smaak te verfijnen, uw smaakpapillen te verwennen en uw grenzen zowel binnen als buiten Frankrijk te verleggen… Voor u een deugd, voor ons een dagelijkse uitdaging!

Tijd dus, voor Winetime! 

Maak kennis met Winetime team

Kurt Decat 
0495 868 626
kurt@winetime.be

Zaakvoerder

Hendrik Pattou 
0495 799 151
hendrik@winetime.be 

Sales, Sommelier
& Wereldwijnmeester

Hannelore Delanghe
0498 111 765
hannelore@winetime.be 

Sales, aspirant Sommelier

Ann Mollet 
058/243030
ann@winetime.be 

Office manager

Kurt Dyserinck 
0493 71 06 29
office@winetime.be 

Logistiek verantwoordelijke

Stijn Deprez

Quality Control,
IT & Wereldwijnmeester

Wij zoeken flexibele chauffeurs met rijbewijs B

Logistiek chauffeur